199kr/t  - Første time gratis

Trenger du hjelp med pensumet på videregående skole? Jeg har toppkarakterer fra yrkesfaglig utdanning inkludert praktisk eksamen, på Vg1 Helse-oppvekstfag og Vg2 Helsefagarbeider. Jeg kan også hjelpe deg med andre fag både på videregående og ungdomsskole-nivå. 

Jeg tilbyr kurs og privatundervisning over video-konsultasjon. Hjemmeundervisning er dessverre ikke aktuelt nå, av hensyn til smittevern. Undervisningen vil finne sted på Microsoft Teams eller Skype. Skaff deg en profil/bruker her i forkant av avtale om privatundervisning😃 

Fagene jeg kan hjelpe deg med vises i tabellen under : 

Metodikk

Mine undervisningsmetoder består av å bruke flere sanser slik at man lærer fagstoffet kjapt, men grundig. En burde se, høre, uttale og demonstrere fagstoff slik at man blir skikkelig god og faglig sterk. Jeg vil hjelpe deg med dette i form av: 

- Powerpoint presentasjoner 

- Flashcards 

- Huskeregler 

- Høytlesning 

- Tankekart 

- Lage sammendrag 

- Ordlister 

- Tegninger/illustrasjoner 

- Hjelpe til med å lage gode notater 

- Henvise til gode videoer og podcaster 

- Lage tester slik at du ser hvordan du ligger an før en ordentlig prøve!

Priser

Første undervisningstime eller samtale er gratis. Dette er for at eleven skal få testet meg som lærer og se om en trives med metodikken og personligheten min. En undervisningstime tilsvarer 45 minutter, og etter den første timen sammen får eleven god tid til å avgjøre om han/hun vil fortsette med meg videre som underviser eller ikke. 

Husk at det er gratis forberedelser og planlegging! Du betaler kun for selve undervisningen jeg gir deg, ikke en eneste krone for den tid og energi jeg bruker på å lage undervisningsmateriell før/etter timen. Som student er jeg opptatt av rimelige priser og privatundervisning burde vært billigere enn det er enkelte steder. Derfor er tjenesten min rimelig og fleksibel, slik at den kan brukes av både elever, studenter og lærlinger! 

Kontakt

Flittig Student Privatundervisning er på Instagram, Snapchat & Facebook. Ta kontakt med meg der, eller send meg en melding/ring mellom 08:00-19:30 mandag til fredag, 10:00-21:00 lørdag og søndag.   

Mobil: 45 50 20 22 

https://www.instagram.com/privatundervisning_fs/?hl=nb

https://www.facebook.com/flittigstudent

Snapchat brukernavn : Flittigstudent

Attester & vitnemål 

Privatundervisning skal være like trygt og kvalitetssikret slik som den vanlige, offentlige skoleundervisningen. Under er det bevis på at jeg, Stina Sæthre har:

- Generell studiekompetanse

- Yrkesfaglig kompetanse

- Plettfri vandel

- Studieplass ved VID Universitet i Oslo