Vaktrommet AS har meget god service! 

Vaktrommet er en nettbutikk for helsepersonell. De selger blant annet medisinsk utstyr og klær, men det de er ekstra godt kjent for er de gode navneskiltene deres. Jeg vil dele min opplevelse med god service og kundebehandling da første bestilling på navneskilt ikke gikk som forventet.

Jeg designet min egen Migenic, et navneskilt med silikon-ramme rundt og pennholder. Denne ble produsert, pakket og sendt med posten. Tirsdag 4. august fikk jeg melding fra Posten om at pakken fra Vaktrommet var levert i postkassen min. Men det var den ikke. Noen dager senere ringte jeg inn til Posten for å høre med dem om de hadde levert den ut til en butikk med postkontor eller lagt den i feil postkasse. Nei, det hadde de ikke. Hos de stod det at den var i postkassen min, men det var den ikke. Jeg sendte da mail til Vaktrommet og fikk svar kjapt og et telefonanrop etter. De beklaget svært mye, selv om det var Posten som hadde surret med pakken. Vi ga de noen dager til for å se om skiltet gikk i retur til Vaktrommet eller dukket opp, men det gjorde det ikke. Sendte da en melding til Vaktrommet og fikk svar 3 minutter senere:

"Vi gir deg pengene igjen så kan du vurdere om du vil prøvd igjen. Beklager dette men som du forstår er det Posten som sliter om dagen. Velger du å prøve igjen skal du få en gave med men forstår deg om du ikke gjør det" 

-Vaktrommet as

Jeg takket selvfølgelig ja til å prøve igjen og la inn en ny bestilling. Fikk studentrabatt også med i bestillingen, så det var helt tipp-topp-tommel-opp! I tillegg til rabatt fikk jeg 2 gaver med, 1 multifarget kulepenn og en råkul sprøyte-kulepenn😍