Finn den laveste totalsummen på pensum! 

Mange av bokhandlerne på nettet har rabatter på skolebøker og diverse. I tillegg finnes det prosentrabatter for studenter som er medlem i ulike fagforbund og kanskje skolen har egne rabattkoder også. Men, det er lurt å sammenligne alle sluttsummene inkl. frakt før du bestiller fra butikkene. Det er faktisk noen kroner forskjeller mellom leverandørenes sluttsum selv om man har lagt til rabatt eller ikke. 

Rabattene hos butikkene og studentkodene gjelder ikke norske bøker utgitt i 2020, i henhold til bokavtalen og kan dermed ikke rabatteres. Vær OBS på det når du skal bestille bøker, sjekk utgivelsesår, er det en helt ny bok fungerer ikke rabattkoden og da er det lurt å sammenligne å finne den billigste sluttsummen hos leverandørene! 

Bøkene jeg har sammenlignet er de nyeste utgavene av pensumbøker til bachelor-utdanningen i sykepleie det første året. Jeg har lagt til akkurat de samme bøkene med samme utgivelsesår i hver handlekurv hos nettbutikkene. Bøkene er på bildet ovenfor med den kuleste studiekompisen man kan få😎

Grunnleggende sykepleie bind 1-3 , 3. utgave er fra 2016.

Menneskekroppen, legemidler og bruken av dem & smittevern i helsetjenesten er fra 2018.

Metode og oppgaveskriving 7. utgave, er fra 2020.