Økonomiske fordeler

Som student kan økonomien være utfordrende dersom man ikke har en jobb ved siden av studiene. Men, det finnes tips og triks, apper og medlemskap som kan lønne seg i det lange løp. Jeg anbefaler på det sterkeste å registrere seg hos alle mulige butikker og tjenester du vet du har betalt for før, og som du mest sannsynlig kommer til å betale hos igjen. Meld deg inn i alle dagligvare-kundeklubber, slik som Trumf, da kan det vokse en god bonus på trumf kontoen din så lenge du passer på å bruke kortet du har registrert i appen når du handler på matbutikken! 

Husk å takke ja til B&T-avtalen hos Kiwi. Bind og tamponger er dyrt, men hos Kiwi får damene gratis fordelskort som gir oss hver 4. pakke bind, tamponger og truseinnlegg GRATIS. 

Meld deg inn i alle klesbutikkene du handler i, mange har bonus og kjøpspoeng som øker når du bruker kortet hos butikkene. Det er et par kroner her og der, men det blir faktisk en del kroner spart etter en stund! 

Last ned og registrer deg, det er gunstig for alle, men spesielt studenter da vi også har studentbevis vi kan fremvise i håp om enda bedre rabatt. Liste på apper som faktisk lønner seg å laste ned og melde seg inn i er: 

- Trumf

- Kiwi PLUSS

- 7 eleven

- Narvesen

- Apotek 1

- McDonald`s 

- IKEA Store

- Studentbevis