Finn det billigste av det billigste!

Det er mange billig-butikkjeder som stadig dukker opp på kjøpesenteret. De selger vanlige, dagligvarer til en lavere pris enn hva hovedprodusentene gjør og matbutikkene. Men, det er lurt å merke seg hvilke butikker som faktisk er billigere av de såkalte billigste. Det er prisforskjeller, og jeg har plukket ut 23 typiske dagligvarer som er på bildet over.

Butikkene jeg sjekket prisene hos er følgende:

  • Europris
  • Normal
  • Kiwi
  • Coop X-tra
  • Meny

Varene er helt like fra alle butikkene, samme mengde og størrelse. Er det forskjeller så er det nevnt i tabellen! Jeg har tatt ordinær-prisen på hvert produkt og sett bort i fra tilbud-pris hos butikkene slik at man ser hvordan prisforskjellene er til vanlig. Jeg vil også nevne en stor pris-forskjell jeg la merke til når det kommer til shampoo & balsam merket Tigi Bead Head. Hos Nille koster Tigi Bed Head Resurrection sjampo og balsam 750ml 2. stk hele 299 kroner, hos Europris 299 kr og Normal selger de til 158 kr! 

Prisforskjellene kommer frem i tabellen under, grønne tall er selvfølgelig den beste og laveste prisen mens de røde er de dyreste..... Det en umiddelbart legger merke til er mye røde tall hos Meny. Men, Meny har et stort utvalg av First Price produkter som er de billigste du finner i matbutikkene, men uten First Price er Meny dyrest, det kan man trygt si.